Rapor et
Soru
Avatar furkan1453
Merhabalar, Mssql de server tarafında kullanıcının, örneğin 30 dk içerisinde yapabileceği maximum istek sayısını belirleme, 30 dk içerisinde indirebileceği maximum boyutu belirleme gibi ayarların yapılması mümkün mü? Yeni olduğum için bilmiyorum bu alanı. Eğer mümkünse nasıl yapabilirim. Kaynak gösterebilirmisiniz? Teşekkürler. ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
0
Diğer 1 sene 0 Cevap 236 görüntüleme Intern 0

Rapor et
Soru
Avatar emreyigit
merhabalar, mssql ile bağlantılı bir barkod okuyucu uygulama yapmaya çalışıyorum. fakat bunu telefonumda değil de, el terminalinde çalıştırmam gerekiyor. Yani el terminalinde kamera yok, lazer ile barkod okuyor. Internette çoğu örnekte kamera ile okutulmuş. Ben şimdi internettekiler gibi yapsam, kamera ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
0
Android 2 sene 0 Cevap 697 görüntüleme Intern 0

Rapor et
Soru
Avatar emreyigit
mssql serverim ile android uygulamam arasında bağlantı sağlamaya çalışıp, veri alışverişi yapmak istiyorum, ama uygulama mssql server’ı görmüyor. nedeni ne olabilir? teşekkürler https://i.hizliresim.com/rOQ0QP.png   Hata görseldedir     ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
Android 2 sene 6 Cevap 539 görüntüleme Intern 0

Rapor et
Soru
bestekarx bestekarx
Merhaba , Mssql veritabanındaki verileri çektikten sonra güvenlikli bir şekilde nasıl JSON Parse edebilirim ? c#ile Soap webservice  kullanıyordum ama soap ile retfoit kullanımı çok kısıtlı . Başka yollar arıyorum daha güncel olan bir kütüphane ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
C# 4 sene 1 Cevap 669 görüntüleme Junior 0

Rapor et
Soru
bestekarx bestekarx
Merhaba , json parse ettiğim veriyi androidde en iyi hangi kütüphane ile kullanabilirim şuana kadar projelerimde KSOAP kütüphanesini kullandım bunun eski bir kütüphane olduğunu düşünüyorum işimi çok güzel ve kolay şekilde hallediyor ama yeni kütüphane arayışındayım verilerimi c# kullanarak webservicede parse ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Cevaplandı 0
Android 4 sene 4 Cevap 802 görüntüleme Junior 0

Rapor et
Soru
bkaraduman bkaraduman
Bir haber uygulaması yapacağımda, veritabanı olarak hangisini kullansam tereddütte kaldım. MSSQL’i çok başarılı buluyorum fakat lisans paraları cep yakıyor sunucularda:) Mysql ücretsiz fakat .net ile olan entegrasyonunda acaba ileride sorun yaşar mıyım? Mongodb de şuan için beni çok cezbediyor. Sizin fikirleriniz nelerdir? ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
SQL / Database 4 sene 2 Cevap 1385 görüntüleme Intern 0

Rapor et
Soru
bestekarx bestekarx
Merhaba , GROUP BY kullanımı ile ilgili bir sorunum var ,   urun_isim = TEST urun_adet = 2 urun_isim = TEST urun_adet = 4   bunu çekerken urun_isim=TEST urun_adet = 6  GROUP BY ile kullanımı yaptım ama urun_adet ‘ değişik olunca urun_isim’ leri ayırıyor nasıl bir ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
SQL / Database 4 sene 1 Cevap 860 görüntüleme Junior 0

Rapor et
Soru
bestekarx bestekarx
Merhaba , ekte bir fotoğraf mevcut .. Sqldeki’ boolean durumuna göre androidde nasıl işlem yapabilirim ? örn : if(masa_durum == true ){ } bu işlemdeki masa_durum ‘ u nasıl get edebilirim ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
kapalı 0
Android 4 sene 3 Cevap 679 görüntüleme Junior 0

Rapor et
Soru
bestekarx bestekarx
Merhaba , Bir textView veya editText ‘ e aşağıdaki gibi TEXT leri adapter sayfamda set edip sonra tekrar adapterı set edip verileri çekebiliyordum .. holder.edit_kullanici_isim.setText(list_garson.get(position).getLog_kullaniciIsim()); Spinner ‘a nasıl veri çekebilirim holder.spinner_siparisUrun.getSelectedItem()(list_garson.get(position).getP_urun_isim());   ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
Android 4 sene 1 Cevap 1168 görüntüleme Junior 0

Rapor et
Soru
bestekarx bestekarx
Merhaba, MSSQL de bir function yazdım , if bloğumda log_level ‘ im 1 olduğunda return 10 dönmesini log_level=0 olduğunda return 20 dönmesini istiyorum bknz : begin if @user_temp = @username AND @pass_temp = @password AND @log_level_temp=1 begin return 10; end else ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
SQL / Database 4 sene 2 Cevap 749 görüntüleme Junior 0