Rapor et
Soru
Avatar busra
Merhaba, SQLite veritabanından çekilen bayrak resmi ve ülke adları ile küçük bir bayrak quiz uygulaması yapmak istiyorum. Ama şöyle bir hata oluşuyor. hatanın ekran resmini koydum. sorunu çözemedim bir türlü yardımcı olursanız sevinirim soruYukle methodu şu şekilde: <pre> public void soruYukle(){ ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
0
Android 10 ay 0 Cevap 196 görüntüleme Intern 0

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Merhaba, arkadaşlar php’de mysql sorgusu yazdım ama bir türlü çalışmıyor. Sorguyu workbench’de denedim oldu. Değişkenlere baktım hepsi dolu. Or die kullandım $aforumekle -> execute(); satırında sorun varmış. Kodlar şu şekilde: $aforumekle = $baglanti -> prepare(“insert into forum (konuad,aciklama,kim,kategori,gorme,cevap,gun) values (?,?,?,?,?,?,?)”) or die(“1”);...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
0
Php 2 sene 0 Cevap 510 görüntüleme Guru 0

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Merhaba, arkadaşlar bir insert into sorgusu yazdım. Değişkenler tam dolu. MySQL Workbench’de de sorunsuz çalışıyor. Ama php’de çalışmıyor. Kod : ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
Php 2 sene 1 Cevap 664 görüntüleme Guru 0

Rapor et
Soru
Avatar mhmt66
Merhabalar, Mysql’de 3 adet ayrı tablom mevcut. Siparişler iadeler ve ekstralar şeklinde. Phpde tek bir tablo içerisinde kişiye ait bu bilgilerin toplamını görmek istiyorum ancak bir türlü beceremedim. User id – sipariş toplamı – iade toplamı – ekstra toplamı şeklinde. İade yoksa boş ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Cevaplandı 0
SQL / Database 3 sene 8 Cevap 1376 görüntüleme Intern 0

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Merhaba, arkadaşlar php’de delete mysql sorgum çalışmıyor. Bu linkden koda ulaşabilirsiniz :https://drive.google.com/file/d/0Bw9Pm6ekuYwielBFY3pSTktqTkU/view?usp=sharing Sorunun neden olduğunu bulamadım. HELP PLEASE ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
Php 3 sene 2 Cevap 589 görüntüleme Guru 0

Rapor et
Anket
Avatar siberia
Merhaba Uygulama içinde favorilere ekle yaptım. Veriler db ye ekleniyor ve listelemede herhangi bir sorunum yok. ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Cevaplandı 0
Android 3 sene 2 Cevap 658 görüntüleme Intern 0

Rapor et
Soru
Avatar blokberg
merhaba arkadaşlar, uye tablosu şöyle olsun uye_id – k_adi 1               ahmet 2              mehmet 3              hasan 4              hüseyin 5         ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Cevaplandı 0
Diğer 4 sene 9 Cevap 2408 görüntüleme Intern 0

Rapor et
Soru
bestekarx bestekarx
Merhaba , GROUP BY kullanımı ile ilgili bir sorunum var ,   urun_isim = TEST urun_adet = 2 urun_isim = TEST urun_adet = 4   bunu çekerken urun_isim=TEST urun_adet = 6  GROUP BY ile kullanımı yaptım ama urun_adet ‘ değişik olunca urun_isim’ leri ayırıyor nasıl bir ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
SQL / Database 4 sene 1 Cevap 920 görüntüleme Junior 0

Rapor et
Soru
bestekarx bestekarx
Merhaba, MSSQL de bir function yazdım , if bloğumda log_level ‘ im 1 olduğunda return 10 dönmesini log_level=0 olduğunda return 20 dönmesini istiyorum bknz : begin if @user_temp = @username AND @pass_temp = @password AND @log_level_temp=1 begin return 10; end else ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
SQL / Database 4 sene 2 Cevap 797 görüntüleme Junior 0