Rapor et
Soru
pandaa pandaa
api oluşturmak için hangi teknolojileri bilmek gerek? uzak veritabanından verileri çekip api haline getirmek mümkün mü? mySql, mongoDB vs. gibi veri tabanlarını kullanmak yerine uzaktan veri çekebileceğimiz kendimizin oluşturduğu bir uzak bir veritabanı yaratmak mümkün mü?   ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
0
MySQL 1 gün 0 Cevap 13 görüntüleme Intern 0

Rapor et
Soru
Avatar
SQL veritabanında id, kullaniciadi, parola, yetki şeklinde kolonların olduğu kullanici adında bir tablom var kullanıcıadı ve parola girişi yaptıktan sonra kullanıcının yetkisini textbox\’a yazdırmak istiyorum.. ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
C# bugra 1 ay 1 Cevap 286 görüntüleme 0

Rapor et
Soru
Avatar busra
Merhaba, SQLite veritabanından çekilen bayrak resmi ve ülke adları ile küçük bir bayrak quiz uygulaması yapmak istiyorum. Ama şöyle bir hata oluşuyor. hatanın ekran resmini koydum. sorunu çözemedim bir türlü yardımcı olursanız sevinirim soruYukle methodu şu şekilde: <pre> public void soruYukle(){ ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
0
Android 10 ay 0 Cevap 195 görüntüleme Intern 0

Rapor et
Soru
Avatar neoxin
Merhabalar firebase ile veritabanı bağlantısı yapmaya çalışıyorum sürekli ama sürekli bir hata alıyorum appcompat v7 nin 27 versiyonu hatasını alıyordum 28 i yükledim olmayınca 26 yı yazdım düzeldi sonra manuel olarak bağlantı kurmaya çalıştım yine bir sorun oldu firebase android ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
Android 2 sene 1 Cevap 630 görüntüleme Intern 0

Rapor et
Soru
Avatar Javaprogramla
Arkadaşlar ben Java uygulamaları yazıyorum. Uygulamaları başka bilgisayarlarda kullanmak için setup hazırlayacağım. Ama veritabanını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Çünkü veritabanı benim bilgisayarda. Ne yapmam lazım? ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Cevaplandı 0
Java 2 sene 3 Cevap 683 görüntüleme Intern 0

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Merhaba, arkadaşlar php’de mysql sorgusu yazdım ama bir türlü çalışmıyor. Sorguyu workbench’de denedim oldu. Değişkenlere baktım hepsi dolu. Or die kullandım $aforumekle -> execute(); satırında sorun varmış. Kodlar şu şekilde: $aforumekle = $baglanti -> prepare(“insert into forum (konuad,aciklama,kim,kategori,gorme,cevap,gun) values (?,?,?,?,?,?,?)”) or die(“1”);...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
0
Php 2 sene 0 Cevap 510 görüntüleme Guru 0

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Yaklaşık bir saattir şu kısa sorguda bir sorun yaşıyorum düzeltemedim ve hatanın nerde olduğunu bile bulamadm. Kod: $uye_id = $_SESSION[“uye_id”]; $query = mysqli_query(“SELECT * FROM takipler INNER JOIN uyeler ON uyeler.uye_id = takipler.takip_edilen WHERE takipler.takip_eden != ‘$uye_id’ GROUP BY uyeler.uye_id ORDER BY count(takipler.takip_edilen) ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
SQL / Database 2 sene 2 Cevap 611 görüntüleme Guru 0

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Merhaba, arkadaşlar forum sitesi için veritabanını nasıl hazırlamam gerekiyor. Cevaplar için kaç cevap geleceğini bilmiyorum. Şöyle bir şey yaptım : http://forum.ceviz.net/attachments/ekran-goruntusu-809-png.291/ Ekran Görüntüsü (809).png konuad = Konu adı aciklama = Konu açıklaması cevap1 = birinci cevap (sonrasını nasıl yapayım bilmiyorum çünkü kaç ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
SQL / Database 3 sene 1 Cevap 1382 görüntüleme Guru 0

Rapor et
Soru
Avatar umitkilic
Merhabalar. Yazmayı düşündüğüm bir mobil uygulama için fikir almak istiyorum. Kısaca uygulamayı anlatayım; ParseHub API ile PHP üzerinden belirli bir siteye belli aralıklarla bağlanıp bilgi çekeceğim (2-3 saate 1 bilgi çekilecek). Bu bilgileri veritabanında saklayıp sonrasında bu bilgileri uygulamayı kullananlara göstereceğim. ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
0
Android 3 sene 0 Cevap 822 görüntüleme Intern 0

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Merhaba, arkadaşlar ben php de pdo kullanarak mysql veritabanına veri eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum. Kodlar : ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Cevaplandı 0
Php 3 sene 3 Cevap 1032 görüntüleme Guru 0