Rapor et
Soru
Avatar murat1709
Merhaba api servisleri nasıl kullanılır. Perculus sanal sınıf uygulamasında bir api ile bağlantı sağlanılıyor. Bana önderilen demo içerisinde bir api servisi var bu alanın nasıl kullanılacağı konusunda bir fikrim yok.  Api ekranında hesap oluşturma formu var bu formda istenen bligiler ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
Php 1 sene 1 Cevap 633 görüntüleme Intern 1

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Merhaba, arkadaşlar php’de mysql sorgusu yazdım ama bir türlü çalışmıyor. Sorguyu workbench’de denedim oldu. Değişkenlere baktım hepsi dolu. Or die kullandım $aforumekle -> execute(); satırında sorun varmış. Kodlar şu şekilde: $aforumekle = $baglanti -> prepare(“insert into forum (konuad,aciklama,kim,kategori,gorme,cevap,gun) values (?,?,?,?,?,?,?)”) or die(“1”);...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
0
Php 2 sene 0 Cevap 510 görüntüleme Guru 0

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Merhaba, arkadaşlar bir site üzerinde çalışıyorum site hem forum hem de bilgi sitesi. Ama forum tablosunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir-iki tane forum örneğine baktım(donanımhaber, cevizforum vs.) ama eğer ona benzer yapsam ayıp, kopyacılık olur diye düşünüyorum. Kendim yapmaya çaıştım(bu kadar kötü ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
0
CSS 2 sene 0 Cevap 499 görüntüleme Guru 0

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Yaklaşık bir saattir şu kısa sorguda bir sorun yaşıyorum düzeltemedim ve hatanın nerde olduğunu bile bulamadm. Kod: $uye_id = $_SESSION[“uye_id”]; $query = mysqli_query(“SELECT * FROM takipler INNER JOIN uyeler ON uyeler.uye_id = takipler.takip_edilen WHERE takipler.takip_eden != ‘$uye_id’ GROUP BY uyeler.uye_id ORDER BY count(takipler.takip_edilen) ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
SQL / Database 2 sene 2 Cevap 611 görüntüleme Guru 0

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Merhaba, arkadaşlar bir web sitesi hazırlıyorum. Responsive olarak hazırlıyorum. Ama nerede position değerini absolute yapacağımı nerede relative yapacağımı bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
0
CSS 2 sene 0 Cevap 480 görüntüleme Guru 0

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Merhaba, arkadaşlar aşağıdaki fiddleda bazı javascript kodları var ama tam anlamadım. Kodların mantıkları neyin ne işe yaradığını açıklayabilir misiniz ? https://jsfiddle.net/vp9ee1wc/1/ Yardımınıza ihtiyacım var. ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
JavaScript 2 sene 2 Cevap 577 görüntüleme Guru 0

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Merhaba, arkadaşlar bir insert into sorgusu yazdım. Değişkenler tam dolu. MySQL Workbench’de de sorunsuz çalışıyor. Ama php’de çalışmıyor. Kod : ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
Php 2 sene 1 Cevap 664 görüntüleme Guru 0

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Merhaba, arkadaşlar bir menü yaptım ama şöyle oluyor : Gördüğünüz gibi başlık (header) büyük ama menü çok küçük. Menüleri biraz daha büyütebilirim ama o zaman menü çok iyi gözükmez diye düşünüyorum. Sizce nasıl yapayım? Yardımınıza ihtiyacım var. ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
Devam Ediyor 0
Html 2 sene 1 Cevap 540 görüntüleme Guru 0

Rapor et
Soru
Taha Kırca Taha Kırca
Merhaba, arkadaşlar veritabanından veri çekiyorum bu verileri yazdırıyorum ama sayfanın yüksekliği yetmedi zaman sayfalama sistemi yapılıyor. Ben sayfalama sistemi yapmak istemiyorum. Onun yerine sayfanın yüksekliğini arttırabilir miyim? Ama nasıl yapmalıyım bilmiyorum. Diyelimki 100 tane konu var veritabanında ben 50 tanesini gösterim ...

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et
İptal
0
Html 2 sene 0 Cevap 479 görüntüleme Guru 0